Gezond leven en afslanken

Just another SeoBureau site

By - admin

Professional Coach Training is beschikbaar in twee vormen.

Als u een persoon bent die zijn kennis en vaardigheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en werkgelegenheid wil verbeteren, dan is een professionele coachopleiding wellicht iets voor u. Deze cursus helpt je om iedereen in vertrouwen te coachen, over elk onderwerp, ondersteund door het unieke Co-Active Model, dat het Co-Active Model wordt genoemd. Na het behalen van de certificering kunt u in aanmerking komen voor het behalen van die prestigieuze aanduiding van Certified Professional Co-Active Coach (CPC). Dit betekent dat je alle vaardigheden en kennis beheerst die nodig zijn om mensen te coachen en bedrijven op een verbazingwekkend niveau te laten groeien. Dit is een levensveranderende kans voor jou en voor iedereen die een carrière in deze opwindende roeping overweegt.

Professional Coach Training is beschikbaar in twee vormen.

Het eerste type is klassikale certificering. Studenten wonen een of meer sessies bij gedurende een lange periode, vaak vele weken of maanden. Het voordeel van dit formaat is dat u tussen de sessies heen en weer kunt gaan en feedback van uw collega’s ontvangt naarmate u vordert. Dit formaat maakt het ook gemakkelijker om de extra tijd in te plannen die nodig is om de vaardigheden en concepten die in de Professionele Coach-training worden behandeld onder de knie te krijgen.

Het tweede format is een online systeem dat gecertificeerde professionele coachopleidingen aanbiedt. Er zijn geen lesuren om bij te wonen en er zijn geen geplande sessies. U kunt de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uw coachingpraktijk te ontwikkelen bij u thuis, via internet of door middel van 30 uur online video-instructie opdoen.

Life coaches die de Professional Coach Training voltooien, worden gecertificeerd door de National Association of Professional Life Coaches (NAPLC). Gecertificeerd worden is voor potentiële werkgevers een indicatie dat je een specifieke opleiding hebt gevolgd en je wilt coachen op het gebied van life coaching. De National Association of Professional Life Coaches werd opgericht in 1974 om mensen te helpen hun potentieel te realiseren en hun leven te verbeteren. Het doel van NAPLC is het bevorderen van de ontwikkeling van persoonlijke verantwoordelijkheid en effectief en succesvol leven.

Studenten leren alles over coachingvaardigheden door middel van verschillende methoden.

Sommigen doorlopen een standaard trainingsmethode, zoals Learning Leadership, terwijl anderen ervoor kiezen om de vele aspecten van coaching te verkennen tijdens het volgen van hun Professional Coach Training. Sommige personen die certificering zoeken, vinden het nuttig om zich onder te dompelen in een stage voor levenscoach. Veel life coaches beginnen te werken met een kleine groep studenten om hen te helpen hun sterke en zwakke punten te begrijpen. Anderen besluiten verder te gaan en volledig gecertificeerde coaches te worden.

Portfolio caption

Om een gecertificeerde Personal coach te worden, moet u de Professional Coach Training succesvol hebben afgerond. Je moet dan werken om je competenties te ontwikkelen en de basisbeginselen van coaching onder de knie te krijgen. Als je je Professional Coach Training succesvol hebt afgerond, is je volgende stap het zetten van de volgende stap om een gecertificeerde Coach te worden. Om dit te doen, moet u een professioneel coachingprogramma doorlopen. Er is een verscheidenheid aan programma’s om uit te kiezen, waaronder korte en langetermijnprogramma’s, evenals uitgebreide cursussen die u de basisprincipes en de nieuwste trends in professionele coaching leren.

Sommige professionals zijn van mening dat een langer trainingsprogramma beter is omdat het coaches helpt experts te worden in hun vakgebied. Door een korter programma kunnen nieuwe coaches echter bekwaam worden in de basisbeginselen van coaching zonder experts te worden. De meeste professionele coachopleidingsprogramma’s bevatten een aantal keuzevakken in coachingethiek, cliëntmanagement en effectieve coachingmodellen. Deze keuzevakken zijn bedoeld om nieuwe coaches de kans te geven onderwerpen te verkennen die hen niet bekend zijn.

Als je een succesvolle Co-Instructor of Co-Certifier wilt worden, dan moet je een Professional Coach Training-certificeringsprogramma volgen, omdat het je de kennis en vaardigheden verschaft die je nodig hebt om er een te worden. Om gecertificeerd te worden, moet u de tijd hebben genomen om een expert te worden in uw specifieke vakgebied. Het is belangrijk dat u alle verschillende aanbieders van professionele coachopleidingen onderzoekt voordat u kiest welke het beste bij u past!